Хляб и хлебни продукти
Продуктите на “ЛАГАРД” ООД се произвеждат по оригинална френска технология с първокласни суровини от надеждни доставчици, а търговската им марка е защитена в патентното ведомство на РБългария. Вложените лични капитали и реинвестирани печалби са насочени за производството на продукти с високо европейско качество и вид.

Пшеничен селски хляб
Състав: Пшенично брашно тип 500 – 60%, Вода питейна, Растителна мазнина, Сол, Мая, Подобрители.
Нето: 450гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при темепература от 8С до 18С

Пшеничен селски хляб - мини
Състав: Брашно т.500 – 60%, Вода питейна, Растителна мазнина, Сол, Мая, Подобрители.
Нето: 150гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при темепература от 8С до 18С

Селски хляб - пшеничен
Състав: Пшенично брашно тип 500 – 60%, Вода питейна, Растителна мазнина, Сол, Мая, Подобрители.
Нето: 450гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при темепература от 8С до 18С

Селски хляб “Типов” - франзела
Състав: Типово брашно тип 1150 – 17,9%, Пшенично брашно тип 500, Сол, Мая, Питейна вода, Подобрители.
Нето: 450гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Селски хляб - ръжен
Състав: Ръжено брашно тип 1000 – 17,6%, Пшенично брашно тип 500, Вода питейна, Растителна мазнина, Сол, Мая, Подобрители.
Нето: 450гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при темепература от 8С до 18С

Селски хляб “Типов” - мини
Състав: Типово брашно тип 1150 – 17,9%, Пшенично брашно тип 500, Сол, Мая, Питейна вода, Подобрители.
Нето: 450гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Рустик пшеничен
Състав: Пшенично брашно тип 500, Сол, Мая, Питейна вода, Ръжена закваска.
Нето: 250гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Рустик пшеничен - багета
Състав: Пшенично брашно тип 500, сол, мая, питейна вода, ръжена закваска.
Нето: 250гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Френски хляб - пшеничен
Състав: Пшенично брашно тип 500 – 58%, Сол, Мая, Питейна вода, Подобрители.
Нето: 300гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Френски хляб грахам
Състав: Пшенично брашно тип 500, Брашно пълнозърнесто тип 1850 – 18%, Сол, Мая, Питейна вода, Сусам, Подобрители.
Нето: 300гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Багета грахам
Състав: Пшенично брашно тип 500, Брашно пълнозърнесто тип 1850 – 18%, Сол, Мая, Питейна вода, Сусам, Подобрители.
Нето: 300гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Многозърнест хляб "Диамант"
Състав: Пшенично брашно тип 500, Сол, Мая, Зърнен миск (Соя, Ръж, Лен, Пшеница) 6%, Сусам, Питейна вода, Подобрители.
Нето: 220гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Грахамово хлебче
Състав: Пшенично брашно тип 500, Брашно пълнозърнесто тип 1850, Сол, Мая, Питейна вода, Подобрители.
Нето: 240гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Пшенично хлебче
Състав: Пшенично брашно тип 500, Вода питейна, Растителна мазнина, Сол, Мая, Подобрители.
Нето: 240гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при темепература от 8С до 18С

Хлебче с маслини
Състав: Пшенично брашно тип 500, Царевичен зародиш, Пшеничен зародиш, Закваска от житен зародиш, Глутен, Маслини 12%, Зехтин, Мая, Сол, Ензими, Антиоксидант Е300, Вода питейна.
Нето: 90гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при темепература до 18С

Хлебче с житен зародиш
Състав: Пшенично брашно тип 500,житен зародиш-1%,царевичен зародиш,пшеничен зародиш,закваска от житен зародиш,ензими,мая,сол,антиоксидант Е300,питейна вода
Нето -90 гр.
Инструкция за консумация
Този продукт е полуфабрикат.За довеждането му до годност за консумация е задължително следното:
1.Дефростиране до стайна температура
2. Доизпичане при температура 200С-220С за 4-5 мин.с пара
3. Да не се допуска повторно размразяване.
Годност на продукта след дефростиране до изпичане 24 часа

Френски хляб - пшеничен земелка
Състав: Пшенично брашно тип 500 – 58%, Сол, Мая, Питейна вода, Подобрители.
Нето: 300гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Френски хляб грахам земелка
Състав: Пшенично брашно тип 500, Брашно пълнозърнесто тип 1850, Сол, Мая, Питейна вода, Подобрители.
Нето: 240гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Малцово хлебче с поръски мак или сусам
Състав: Пшенично брашно тип 500, сол,захар мая,малц 1,7%,растителна мазнина,мак или сусам -3,2%подобрител, вода питейна.
Инструкция за консумация
Този продукт е полуфабрикат.За довеждането му до годност за консумация е задължително следното:
1.Дефростиране до стайна температура
2. Доизпичане при температура 190С-220С за 5-6 мин.с пара
3. Да не се допуска повторно размразяване.
Годност на продукта след дефростиране до изпичане 24 часа

Пшенично хлебче с поръски мак или сусам
Състав: Пшенично брашно тип 500, Сол, Мая, Подобрител, Вода питейна.
Нето: 240гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Флейта
Състав: Пшенично брашно тип 500, Сол, Мая, Подобрител, Вода питейна.
Нето: 220гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Пшенична багета
Състав: Пшенично брашно тип 500 – 58%, Сол, Мая, Подобрител, Вода питейна.
Нето: 220гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Билков хляб
Състав: Пшенично брашно тип 500 – 58%, Сол, Мая, Подобрител, Вода питейна.
Нето: 220гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Билково хлебче
Състав: Пшенично брашно тип 500, Сол, Мая, Подобрител, Вода питейна.
Нето: 240гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Млечна питка
Състав: Пшенично брашно тип 500, Сол, Мая, Захар, Мляко, Сусам, Подобрител, Вода питейна.
Нето: 300гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при температура от 6С до 18С

Многозърнест хляб “Кракан”
Състав: Пшенично брашно тип 500, Брашно типово тип 1150, Слънчогледово семе 5%, Булгур, Млечно кисела закваска, Растителна мазнина, Зърнен микс (Соя, Ръж, Лен, Пшеница) 5,2%, Сол, Мая, Вода питейна.
Нето: 300гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Селски хляб “Типов”
Състав: Типово брашно тип 1150 – 17,9%, Пшенично брашно тип 500, Сол, Мая, Питейна вода, Подобрители.
Нето: 450гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Пшеничен тост
Състав: Пшенично брашно тип 500 – 57,5%, Сухо мляко, Захар, Сол, Мая, Питейна вода, Подобрители.
Нето: 400гр. / 800 гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при температура от 6С до 18С

Пълнозърнест тост
Състав: Пшенично брашно тип 500, Брашно пълнозърнесто тип 1850 17,2%, Сухо мляко, Захар, Сол, Мая, Питейна вода, Подобрители.
Нето: 400гр. / 800гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Хляб за тостер пшеничен
Състав: Пшенично брашно тип 500 – 58%, Сол, Мая, Питейна вода, Подобрители.
Нето: 220гр.
Срок на минимална трайност: 96 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Хляб за тостер грахам
Състав: Пшенично брашно тип 500, Брашно пълнозърнесто тип 1850 – 18%, Сусам, Сол, Мая, Питейна вода, Подобрители.
Нето: 220гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Царевичен тостер
Състав: Пшенично брашно тип 500, Царевичен микс 11,9%, Царевичен грис 11,9%, Растителна мазнина, Чубрица, Сол, Мая, Вода питейна.
Нето: 220гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Царевичен хляб - замразен
Състав: Пшенично брашно тип 500, Царевичен микс 11,9%, Царевичен грис 11,9%, Растителна мазнина, Чубрица, Сол, Мая, Вода питейна.
Нето: 220гр.
Срок на минимална трайност: 72 часа
Съхранение при температура от 8С до 18С

Блат за пица
състав: пшенично брашно тип 500,яйца,мляко,мая,сол,питейна вода,подобрител,доматено пюре

Бързо замразен хляб "Класик"
Състав: Пшенично брашно тип 500, Мая, Захар, Готварска сол, Растителна мазнина, Подобрител (пшенично малцово брашно, антиоксидант Е300), Питейна вода, Съдържа пшеничен глутен
Нето: 420гр.
Срок на трайност: 9 месеца
Съхранение при темепература от -18С

Бързо замразен хляб "Класик" Типов
Състав: Пшенично брашно тип 500, Брашно пшенично тип 1150 – 23,6%, Мая, Растителна мазнина, Подобрител (пшенично малцово брашно, антиоксидант Е300), Готварска сол, Захар, Питейна вода, Малц, Съдържа пшеничен глутен
Нето: 420гр.
Срок на трайност: 9 месеца
Съхранение при темепература от -18С

Бързо замразен хляб "Класик" със сусам
Състав: Пшенично брашно тип 500, Мая, Захар, Готварска сол, Растителна мазнина, Подобрител (пшенично малцово брашно, антиоксидант Е300), Питейна вода, Сусам – 1,9%, Съдържа пшеничен глутен
Нето: 420гр.
Срок на трайност: 9 месеца
Съхранение при темепература от -18С