Услуги

Ние Ви предлагаме всичко, което е необходимо за Вашата лоялна клиентела. Поръчайте кроасани и пресен хляб с високо качество и неповторим вкус!

Ние Ви предлагаме организация на работни срещи, коктейли, празненства. Поръчайте солени и сладки плата с френски деликатеси при нас!

Променете своето ежедневие, възползвайте се от качеството с марка “Лагард” – ние ще доставим необходимото.

Свържете се с нашата търговска дирекция на sales@lagarde.bg за да получите детайлна оферта.


Лагард Франчайз – CafeOle

Фирма „Лагард” предлага възможност за развиване на собствен малък бизнес!

Фирма „Лагард” е успешна компания, която вече 10 години е водещ производител на високо качествена продукция, без аналог на пазара в региона.

На предприемчивите фирмата предлага да започнат бизнес чрез франчайз, като ползват утвърдената ни търговска марка и разработен бизнес модел – CafeOle.
Ако желаете да видите как изглеждат нашите “Ole-та” вижте: CafeOle Facebook

За повече подробности, моля не се колебайте да ни пишете на sales@lagarde.bg или на
filip.spasov@lagarde.bg


Разнос по домове / офиси от Cafe Ole

В продължение на дългогодишната кулинарна традиция собствениците от утвърдилата се на пазара варненска фирма за френски хляб и кроасани Лагард предлага на своите клиенти нов вид услуга. Известното вече на мнозина с вкусните си ястия и десерти бистро Café Olé на ул. „Тролейна №6 вече ще извършва доставка по домове и офиси.

„Нашата мисия е клиентите ни да бъдат постоянно изкушавани от удоволствието на добрата храна.” – споделят майсторите готвачи на бистрото, ето защо те искат повече хора да имат възможност да се насладят на оригиналните им рецепти, реализирани с качествен подбор на продуктите – свежи и пресни, без консерванти.

Здравословно или вкусно? Защо не и двете? Опитайте различната храна!- призовават ви те! Освен това новата услуга е един безспорно добър начин да спестите от свободното си време и да прекарвате доста по- комфортно вечерите у дома. Поръчвате в края на работния ден и в уречения час ще имате истинска френска вечеря, приготвена специално за Вас от готвачите на бистро Café Olé!

Всеки ден различно меню, всеки сезон нови идеи!

Ценителите с изискан кулинарен вкус със сигурност ще бъдат задоволени от многообразието на рецептите – традиционни от цял свят, но изкушенията и любопитството им ще бъдат провокирани най-вече от тайнството на френската бутикова кухня.


Кетъринг “Гурме”

Те ни се довериха и станаха наши клиенти

Kempinski hotel Grand Ermitage, Allianz Bulgaria, Societé Générale Expressbank, Kirov Bosch, Escada, Gérard Darel, Tais Parfumerie, Institut Français, Ambassade de France en Bulgarie, Alliance Français Varna, Rotary Club Varna, Picadilly PLC, BULAUTO Ltd., Dalkia Varna